Friday April 21, 2017

PULSE17 - DE 10 STØRSTE TRENDS

Kom med og hør Dentsu Aegis Networks årlige dybdegående trendstudie PULSE, hvor de giver deres bud på de 10 største trends i 2017 inden for medier, kommunikation, forbrugeradfærd og markedsføring


KEY TAKE-AWAYS

  • Bliv inspireret af tidens vigtigste tendenser inden for medier, marketing og kommunikation
  • Lær hvordan din marketingindsats kan planlægges og målrettes og eksekveres efter de vigtigste trends i 2017
  • Oplev spændende cases fra ind- og udland

DE VIGTIGSTE MARKETINGTENDENSER I 2017

Medie- og kommunikationsbranchen er under konstant udvikling. Forbrugernes adfærd ændrer sig, og vi ser hele tiden nye medier og teknologier, der transformerer deres færden i det digitale landskab. Hvert år giver Dentsu Aegis Network konkrete bud på, hvordan markedsføringen skal planlægges, målrettes og eksekveres for at møde tidens trends.

PULSE er Dentsu Aegis Networks årlige trendstudie om medier, forbrugeradfærd og nytænkende markedsføring. Vi undersøger tendenserne fra et marketingrelevant perspektiv og inspirerer via spændende og innovative cases fra ind- og udland der viser, hvordan brands kan booste deres position i markedet ved at imødekomme de forskellige tendenser i praksis. Deltag på dette seminar og bliv inspireret af tidens vigtigste tendenser inden for mediebrug, forbrugeradfærd, kommunikation og markedsføring.

Share Video